Varumärken vi arbetar med som ger dig trygghet och möjligheter

DO-koncernen har idag över 500 anställda och en omsättning på 100 miljoner Euro. En stor del av omsättningen består av sanitetsporslin, där IDO har en stark ställning på alla aktuella marknadsområden. De produktgrupper som växer särskilt snabbt är badrumsinredningar och duschar. IDO ingår i den världsomfattande badrumskoncernen Sanitec.

År 2005 firade FM Mattsson 140 år! FM Mattsson är en föregångare för hela branschen och var först med tex keramisk tätning, trädgårdskranar som inte fryser och två världsunika lösningar – mjukstängande ettgreppsblandare samt säkerhetsblandare.

Mora Armatur är ett av Nordens ledande företag för produktutveckling och marknadsföring av sanitetsarmatur (vattenkranar för kök och bad). Vårt huvudkontor ligger i Mora. I VVS-branschen är vi kända som det innovativa företaget med produkter som har elegans, god funktion och hög kvalitet.

Vår affärsidé är att erbjuda nyskapande badrumslösningar som gör vardagen såväl enklare som mer avkopplande. Därför erbjuder vi på Gustavsberg en helhetslösning för hela badrummet. Vi kombinerar hög kvalitet och smarta funktioner med nordisk design. Det kan låta självklart, och kanske är det just därför som vi har haft förmånen att leverera produkter för badrum i över 190 år.

Villeroy & Boch, en världsproducent av bords- och sanitetsporslin, har en näst intill 300-årig historia med ett kontaktnät långt utöver det vanliga. Kungligheter, kända konstnärer, Europeisk aristokrati m.m. finns nära knutna till Villeroy & Boch´s högkvalitativa produkter, som i ett av sina två produktben erbjuder ”allt för det dukade bordet”.

Kompletta VVS-system – vi är med hela vägen Roth Sverige säljer och marknadsför kompletta VVS-system. Vi är en del av Roth Industries GmbH och med våra starka logistik- och systemlösningar från vårt nordeuropeiska huvudkontor Roth North Europe A/S, är vi bra utrustade och starka på den svenska marknaden. Vi är specialister på golvvärme- och tappvattensystem.

Värmebaronen startade sin verksamhet 1975 och är nu en av Sveriges ledande tillverkare av värmeanläggningar. Våra produkter är kända för hög kvalitet och lång livslängd. Ett omfattande produktprogram ger möjlighet att skapa genomtänkta, driftsäkra värmesystem.

I snart 70 år har NIBE tillverkat energieffektiva och hållbara klimatlösningar för ditt hem. Allt startade i småländska Markaryd och vi värdesätter vårt nordiska arv genom att ta vara på naturens kraft. Vi kombinerar förnybar energi med ny smart teknik för att erbjuda effektiva lösningar så att vi tillsammans kan skapa en mer hållbar framtid.

Daikins mål är att skapa ett perfekt inomhusklimat på ett så hållbart sätt om möjligt – för så många människor som möjligt. Vi vill leverera optimala klimatlösningar för privatpersoner, kontor, industrier, livsmedelkyla och restauranger. Ja, alla tänkbara miljöer. Men framför allt vill vi göra det med klimatet ständigt i åtanke.

Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av, och pålitlig. Vi servar byggindustrin inom en rad olika områden så som, samt – och anläggningsbyggnation.